Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مومنی، یکی از اساتید سطوح عالی حوزه با اشاره به اینکه برای رسیدن به سعادت و موفقیت باید بندگی خداوند را کرد، گفت: جوانان امروز باید در تمام امور خود مخصوصا احترام به پدر و مادر و امام زمان، حضرت علی اکبر(ع) را الگوی خود قرار دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا، بنا بر روایات موثق بزرگترین فرزند امام حسین (ع) در یازدهمین روز ماه شعبان سال ۳۳ هجری قمری در مدینه چشم به جهان گشود که او را علی اکبر نام نهادند؛ مورخان سال تولد ایشان را ۳۴، ۳۵ و ۴۳ هجری قمری نیز ذکر کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مادر حضرت علی اکبر (ع)، لیلا دختر ابی مره است؛ وی که از خاندانی بزرگ و با شرافت بود، یکی از مادران شایسته و برجسته تاریخ اسلام است و در تربیت این فرزند برومند امام حسین (ع) نقش مهمی داشت. در مورد حضور این بانوی بزرگ اسلام در حادثه کربلا بین مورخان اختلاف وجود دارد.
حضرت علی اکبر (ع) از جوانی نمونه‌ای از فضائل و خصوصیات پیامبر اکرم (ص) و دارای مجموعه‌ای از خوبی‌ها و فضیلت‌ها بود، حتی معاویه هم به فضائل ایشان اقرار کرده است.
علاقه و محبت پدر به فرزند و رابطه سرشار از ادب و احترام حضرت علی اکبر (ع) به اباعبدالله الحسین (ع) در همه مراحل زندگی ایشان وجود داشت که نهایت و اوج آن در صحنه عاشورا دیده می‌شود.
تربیت ولایی و تأدیب شایسته سبب شده بود حضرت علی اکبر (ع) همواره در خدمت پدر بزرگوارش باشد و در نهایت ادب، گوش به فرمان و آماده جان نثاری شود.
امام حسین (ع)، حضرت علی اکبر (ع) را عصاره بنی هاشم و شبیه‌ترین مردم به پیامبر (ص) دانسته و فرموده است: هر وقت دلمان برای رسول الله (ص) تنگ می‌شد، مشتاق زیارت علی اکبر می‌شدیم و زیارت و ملاقات وی بود که دلمان را در فراق پیامبر (ص) تسلی می‌بخشید.
وقتی قرآن کریم پیامبر اکرم (ص) و سبک زندگی ایشان را برای بشر، اُسوه و الگو معرفی می‌کند؛ «لَقَد کانَ لَکُم فی رَسولِ اللَّهِ أُسوَةٌ حَسَنَه». پس هر شخصی که بخواهد برای انسان‌ها اسوه و الگو قرا گیرد، باید شبیه‌ترین فرد به پیامبر گرامی اسلام (ص) باشد یعنی «اشبه الناس خلقاً خُلقاً و منطقاً برسول الله» باشد.
از همین رو حجت‌الاسلام سید حسین مؤمنی  در گفتگو با خبرنگار قم فردا ضمن تبریک ولادت حضرت علی اکبر(ع) به شخصیت این فرزند امام حسین(ع) اشاره کرد و اظهار داشت: حضرت علی اکبر(ع) دارای فضائل برجسته ای همچون ادب، فروتنی، شجاعت، بخشندگی و اطاعت پذیری بود.
وی ادامه داد: از بین این فضائل ادب به پدر و مادر و امام زمان نسبت به دیگر فضائل بیشتر بود که همین مسئله حضرت علی اکبر(ع) را دارای شان و منزلت فوق العاده ای کرد.
این استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه حضرت علی اکبر(ع) در مقابل امام خود تسلیم و سرتعظیم فرود می آورد، گفت: امروز اگر جوانان می خواهند به سعادت و کمال واقعی برسند باید حضرت علی اکبر(ع) را الگوی خود قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد:امروز باید جوانان ما بدانند که در مسیر بندگی خدا به کمال و موفقیت خواهند رسید که یکی از جنبه های بندگی خداوند احترام به پدر و مادر و امام زمان است.
حجت الاسلام مومنی افزود: خداوند در خصوص احترام به پدر و مادر در هر حالتی در قرآن بسیار تاکید کرده است که همین مسئله می تواند انسان را به فضائل بسیاری برساند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حضرت علی اکبر ع پدر و مادر امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۲۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسداری از خون و راه شهدا، رسالت همگانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم گفت: شهدا فراموش شدنی نیستند و آنها ناظر اعمال ما هستند از این رو باید با عمل به وصیت نامه شهدا به رسالت خود که پاسداری از خون آنها است عمل کنیم.

امام جمعه تبریز افزود: همه شهدا در راه قرآن، اسلام و امام حسین(علیه السلام) از بهترین دارایی خود گذشتند و هیچ وقت ملت ایران که پاسدار خون شهدا هستند اجازه نمی‌دهند خون جوانان پاک باخته پایمال شود.

وی با بیان اینکه مردم به احترام خون شهدا در برابر دشمنان خارجی و بدخواهان داخلی مقاومت می‌کنند خاطرنشان کرد: اینکه مسئولان ما با شوکت و اقتدار و عزت از حقوق ملت ایران در عرصه‌های بین‌المللی دفاع می‌کنند به برکت خون شهدا است.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم تاکید بر لزوم صیانت و حراست از ولایت فقیه را وجه مشترک وصیت نامه شهدا عنوان کرد و با تجلیل از جوانان مدافع حرم افزود: مدافعان حرم نشان دادند که جوانان امروز کمتر از جوانان اول انقلاب و روز‌های دفاع مقدس نیستند بلکه پرشورتر و مقاوم تر هستند.

دیدار با خانواده مدافع حرم و رونمایی از شهید شاخص بسیج ورزشکاری و مدافع حرم شهید شبان گورچین قلعه از برنامه‌های دیگر این یادواره شهدا بود.

 

دیگر خبرها

  • موفقیت‌ها در دل تحریم به دست آمده است
  • تصاویری زیبا از همخوانی خادمان در چایخانه حضرت رضا(ع) | ویدئو
  • حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان
  • عزاداری شهادت امام صادق(ع) در حرم حضرت معصومه(س)
  • شمه ای از کرامات امام صادق(ع)
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • پیگیری تمرینات جوانان ایران زیرنظر حسین عبدی
  • سه چیز که باعث حقیقت بندگی می‌شود
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • پاسداری از خون و راه شهدا، رسالت همگانی